Vijf duistere komedies die je moet streamen op Netflix

Vijf duistere komedies die je moet streamen op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe duistere komedies op Netflix op een rij.

Vandaag duiken we in de duistere komedies, een van de vele subgenres die Netflix in zijn aanbod heeft. We zetten vijf titels voor je op een rij. Heb je zelf nog tips? Laat het vooral weten!

The Invention of Lying (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricky Gervais, Matthew Robinson | Cast: Ricky Gervais, Jennifer Garner, Jonah Hill, Louis C.K.
Gervais leeft in een wereld waar niemand liegt. Maar dan komt hij er op een dag achter hoe hij een leugen kan vertellen. Deze ontdekking zorgt er vervolgens voor dat de hele wereld op zijn kop komt te staan.

Take Me (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pat Healy | Cast: Taylor Schilling, Pat Healy, Alycia Delmore, Jim O'Heir
Ray Moody (Pat Healy) is een kersverse ondernemer die in Los Angeles zijn bedrijf Kidnap Solutions van de grond probeert te krijgen. Hij wordt via een mysterieus telefoontje ingehuurd om iemand te kidnappen en de beloning is niet mis, dus Ray aarzelt geen moment. Maar de klus en het doelwit - bedrijfsadviseuse Anna St. Blair (Taylor Schilling) - zijn totaal niet wat ze vooraf leken te zijn.

Catfight (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Onur Tukel | Cast: Sandra Oh, Anne Heche, Alicia Silverstone, Justin Ahdoot
De rijke wijnliefhebster Veronica Salt en de minder succesvolle kunstenares Ashley Chambers waren vroeger goede vriendinnen, maar hebben elkaar sinds hun studententijd niet meer gezien. Wanneer ze elkaar na al die jaren weer tegenkomen op een hip verjaardagsfeestje, blijkt dat de dames niets meer met elkaar gemeen hebben. Woordenwisselingen leiden tot vuistgevechten en het resultaat is een intense ruzie tussen twee rivalen die nog heel wat jaren in beslag zal nemen.

Special Correspondents (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricky Gervais | Cast: Vera Farmiga, Kelly Macdonald, America Ferrera, Eric Bana
Gervais speelt Albert, een geluidsingenieur die samen met radiojournalist Frank (Bana) verslag doet over een oorlog in Ecuador. Ze doen alsof ze er middenin zitten, maar eigenlijk zitten de heren veilig in New York. Wanneer het hele land op een gegeven moment gelooft dat Albert en Frank zijn ontvoerd door rebellen, moeten ze daadwerkelijk naar Ecuador om ervoor te zorgen dat hun bedrog niet aan het licht komt.

The Ballad of Buster Scruggs (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ethan Coen, Joel Coen | Cast: Liam Neeson, James Franco, Zoe Kazan, David Krumholtz
De zes verhalen zijn als volgt: (1) The Ballad of Buster Scruss, (2) Near Algodones, (3) Meal Ticket, (4) All Gold Canyon, (5) The Gal Who Got Rattled en (6) The Mortal Remains.

NieuwsFilm

meest populair