'Eternals': Dit weten we over de schurken van de Marvel-film

'Eternals': Dit weten we over de schurken van de Marvel-film

Dit kunnen we je al vertellen over de slechteriken van de nieuwste Marvel-film.

De eerste trailer van Eternals is sinds maandag te zien (check 'm hier). Opmerkelijk genoeg zien we nog niet al te veel van de slechteriken die in de film een rol krijgen.

De Eternals zijn betrokken geweest bij heel wat van de grootste gebeurtenissen in de Marvel Comics. Ze zijn gemaakt door de godachtige Celestials via genetische experimenten op de eerste mensen. De Eternals bestaan al 7.000 jaar op Aarde en hebben de mensheid tegen heel wat bedreigingen beschermd, waaronder de Deviants.

Wie zijn de Deviants?
Disney heeft bevestigd dat de Deviants te zien zullen zijn als de slechteriken van de film. Maar over hun rol is weinig bekend en we hebben ze ook nog niet echt gezien.

In de comics zijn de Deviants ook gemaakt door Celestials, maar was het resultaat heel anders. Ze verschillen in formaat, grootte en macht en worden vaak gezien als gewelddadige en monsterlijke wezens. Ze zijn tegelijk behoorlijk intelligent en hebben technologie die veel sterker is dan die van de mensheid.

Stiekem gezien?
De eerste trailer van Eternals is behoorlijk groots en mooi opgezet. In de eerste twee minuten horen we Sersi vertellen dat de Eternals al duizenden jaren de mensheid hebben bijgestaan en beschermd. Maar dat ze zich nooit met de mensheid bemoeid hebben, "tot nu".

Vermoedelijk heeft dat te maken met de Deviants, maar interessant is dat de trailer precies op het moment dat Sersi zegt: "tot nu", een beeld laat zien van het personage Druig. Zou hij dan een van de slechteriken zijn? In de comics is hij eigenzinnig en de oorzaak van heel wat van de problemen van de Eternals.

Wellicht zou hij dus de grote slechterik kunnen zijn; hij is ook een Eternal die onder meer mensen kan brainwashen en ertoe in staat is om de gedachten van mensen te beheersen. Hij zou zomaar achter de schermen de Deviants aan kunnen sturen, allemaal met een overkoepelend plan.

Tijd zal het uiteindelijk moeten leren! Vanaf 3 november in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair