Superheldenfans opgelet! Dit zijn de trailers voor 7 nieuwe Marvel en DC-films

Superheldenfans opgelet! Dit zijn de trailers voor 7 nieuwe Marvel en DC-films

Komende maanden veel superheldenactie op het witte doek.

In de tweede helft van 2021 en ook in 2022 kun je veel superheldenactie verwachten op het witte doek. Door al het uitstel door corona liggen er nu heel wat Marvel-films klaar en van DC kunnen we ook twee gave films verwachten.

Hieronder de beschikbare trailers bij elkaar. In dit rijtje ontbreekt alleen de trailer van Spider-Man: No Way Home.

1. Black Widow (7 juli 2021)

Vanaf haar geboorte is Natasha Romanova toevertrouwd aan de KGB, die haar heeft opgeleid tot het ultieme wapen en hun beste agente. Wanneer de Sovjet-Unie uiteenvalt, staat ze ten dode opgeschreven en werd ze gedwongen naar New York te verhuizen. Daar leeft ze inmiddels als freelancer en is het jaren geleden dat de Sovjet-Unie ten val kwam.



2. The Suicide Squad (30 juli 2021)

Wanneer de aarde wordt aangevallen door een buitenaards wezen, Starro genaamd, krijgt de overheidsorganisatie A.R.G.U.S. de taak om een strijdmacht aan te stellen. Onder leiding van Amanda Waller wordt er een beroep gedaan op een aantal veroordeelde criminelen, bestaande uit onder andere Bloodsport, Savant, Captain Boomerang en Harley Quinn. In ruil voor strafvermindering worden zij op een gevaarlijke missie gestuurd onder de naam 'Task Force X'.



3. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (1 september 2021)

Shang-Chi is een meester in martial-arts, en is daarin vrijwel ongeëvenaard. Shang-Chi kent een verleden die hij achter zich heeft gelaten, maar wordt hiermee opnieuw geconfronteerd wanneer hij in het web van de mysterieuze Ten Rings-organisatie verstrikt raakt. Tevens krijgt Shang-Chi te maken met een dreiging die zich achter de naam "Mandarin" schuilt.



4. Venom: Let There Be Carnage (15 september 2021)

Eddie Brock probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar de rol van dodelijke beschermer spelen; bad guys in elkaar slaan en zijn bodemloze honger stillen. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar, Carnage genaamd, het op Eddie gemunt en lijkt een confrontatie onvermijdelijk.



5. Eternals (27 oktober 2021)

Een onsterfelijk buitenaards ras, gecreëerd door de Celestials, leeft al meer dan 7000 jaar in het geheim op aarde. Een onverwachte tragedie dwingt hen echter om na al die jaren uit hun schaduw te komen. Ze dienen zich te herenigen om de mensheid te beschermen tegen hun slechte tegenhangers, de Deviants.



6. Morbius (19 jaunari 2022)

Biochemicus Michael Morbius probeert zichzelf te redden van een zeldzame bloedziekte. Tijdens het proces verandert hij echter in een soort van vampier, met de bijbehorende dorst naar bloed. Morbius walgt van zijn eigen bloedlust en gaat daarom op zoek naar criminelen waarvan hij vindt dat ze onwaardig leven.



7. The Batman (3 maart 2022)

Het jaar van verkiezingen in Gotham City. Potentiële kandidaten voor het burgemeesterschap worden één voor één omgebracht door een mysterieus figuur dat bij elk van hen een raadsel achterlaat, geadresseerd aan de Batman. Het wordt vervolgens Batmans missie om te achterhalen wie deze schurk is.



NieuwsFilm

meest populair