Tien onthullingen die de 'Eternals'-trailer van Marvel Studios doet

Tien onthullingen die de 'Eternals'-trailer van Marvel Studios doet

We zetten tien toffe momenten uit de trailer van Eternals op een rij.

Gisteren kwam Marvel Studios met de eerste trailer van Eternals. De beelden boden een eerste blik op de film. Op het eerste gezicht zou je denken dat de trailer niet eens zo heel veel onthult. Maar toch zitten er al wat kleine onthullingen in.

We duiken er maar meteen in.

De aankomst
In de comics zijn de Eternals een ander type mensen dat gemaakt is door de Celestials. Maar het lijkt erop dat het in het MCU aliens zijn, die naar de Aarde zijn gekomen als soort gidsfiguren voor de menselijke beschaving. Bovendien beschermen ze de planeet tegen de Deviants. Hieronder zie je hen aankomen.


Bekijk de afbeelding

Rol in de geschiedenis
De voice-over van de trailer en een aantal beelden laten zien dat de Eternals geholpen hebben bij de ontwikkeling van de menselijke beschaving. Hoewel ze claimen passief te zijn en te observeren, is duidelijk dat ze mensen hebben geholpen.


Bekijk de afbeelding

Thena en haar zwaard
Thena kan kosmische energie gebruiken om elk wapen te maken. Zo gebruikt ze in de comics vaak een staf en die lijkt ze ook in de trailer te maken.


Bekijk de afbeelding

De Eternals in Babylon
Hieronder zie je de Eternals voor de poorten van Babylon. Ze voice-over hint ernaar dat ze betrokken zijn bij de zeven Wonderen van de Wereld uit de Oudheid.


Bekijk de afbeelding

De samenkomst
De Eternals zijn individueel al heel krachtig, maar gezamenlijk zijn ze nog veel sterker. Ze kunnen hun geesten samenvoegen tot één bewustzijn, het zogenaamde Uni-Mind. Hieronder zie je hoe ze hun krachten bundelen.


Bekijk de afbeelding

Ikaris en Sersi
Eternals wordt omschreven als de eerste romantische film van het MCU. De trailer focust zich vooral op Sersi (die al lange tijd verliefd zou zijn op Ikaris), en haar band met Ikaris.


Bekijk de afbeelding

De val van Atlantis?
De film speelt zich af over een periode van duizenden jaren. Een van de shots die tussendoor te zien zijn, laat een vulkaanuitbarsting zien. Zou die verbonden zijn aan de val van Atlantis?


Bekijk de afbeelding

Black Knight en Sersi
In een flits zien we ook Black Knight samen met Sersi voorbij komen. In de comics is Dane (zoals Black Knight eigenlijk heet) een wetenschapper die het vervloekte Ebony Blade krijgt. Dat geeft hem superkrachten.


Bekijk de afbeelding

Een storm komt
Tegen het einde van de trailer zien we dat het gaat stormen. Dit zou zomaar eens het moment kunnen zijn waarom de Celestials naar de planeet komen. En dat zou dan ook de reden kunnen zijn voor de Eternals om samen te werken, nadat ze duizenden jaren niets samen hebben gedaan.


Bekijk de afbeelding

De leider van de Avengers
De trailer eindigt lekker lichtvaardig, met de Eternals die bespreken wie de nieuwe leider van de Avengers zou kunnen worden nu Iron Man en Captain Rogers weg zijn:


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair