'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' krijgt heropnames

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' krijgt heropnames

De film Resident Evil: Welcome to Raccoon City wordt nog wat bijgeschaafd.

Robbie Amell, die de rol van Chris Redfield speelt in de aankomende film Resident Evil: Welcome to Raccoon City, laat weten dat de makers begonnen zijn met heropnames.

De nieuwe film wordt gezien als de herstart van de franchise, nadat we zes films kregen met Milla Jovovich in de hoofdrol. Gezamenlijk brachten die films 1,2 miljard dollar in het laatje, dus de verwachtingen rond Resident Evil: Welcome to Raccoon City zijn hooggespannen.

Terug in Toronto
Acteur Amell liet weten dat hij op dit moment "weer in Toronto" is. "Daar nemen we delen van Resident Evil opnieuw op, dus ik zit volop in de Chris Redfield-modus."

Dit soort heropnames zijn standaard bij Hollywood-films. De ene keer zijn ze wat zwaarder dan de andere keer, maar het hoeft zeker niets negatiefs te zijn. Soms gaat het simpelweg om het opnieuw schieten van bepaalde beelden omdat de camera net niet scherp genoeg stond, de andere keer worden nieuwe momenten toegevoegd om een film een andere toon te geven.

Resident Evil: Welcome to Raccoon City speelt zich af in 1998 en is het oorsprongsverhaal van Raccoon City en het T-Virus.

NieuwsFilm

meest populair