Marvel onthult de eerste blik op superheld Black Knight uit 'Eternals'

Marvel onthult de eerste blik op superheld Black Knight uit 'Eternals'

Kit Harington speelt de rol van Dane Whitman, die uiteindelijk Black Knight wordt.

Marvel Studios is er eindelijk klaar voor om een tip van de sluier van Eternals op te lichten. Gisteren kregen we eindelijk een trailer te zien voor de film.

Dankzij die trailer kregen we niet alleen een goed gevoel van wat we mogen verwachten van de film van regisseur Chloe Zhao, ook onthult de trailer het eerste beeld van acteur Kit Harington als Dane Whitman. Hij wordt in de Marvel Comics de held Black Knight en zou hij dat nu ook zomaar eens kunnen worden.

Romantisch moment
Op de foto zien we Harington als Whitman, samen met Gemma Chan's Sersi. De kans is groot dat er snel een romance ontstaat tussen de twee. In de comics was daar namelijk ook sprake zijn. Hieronder het beeld:


Bekijk de afbeelding

Eternals is zeer waarschijnlijk slechts het begin van de tijd van Kit Harington in het Marvel Cinematic Universe. Van Marvel-baas Kevin Feige weten we dat men grootse plannen met de superheld heeft. "We zijn zo blij dat hij zich bij ons wilde voegen en dit is een rol die misschien wel uit kan groeien tot iets anders in de toekomst."

Dane Whitman debuteerde in 1967 in Avengers #47 en was de derde die de titel Black Knight en het vervloekte Ebony Blade in handen kreeg. Vanaf 5 november kunnen we hem vermoedelijk in actie zien.

NieuwsFilm

meest populair