Liefde tussen Wanda en Vision in MCU is te danken aan Joss Whedon

Liefde tussen Wanda en Vision in MCU is te danken aan Joss Whedon

De The Avengers-regisseur kwam met het idee.

In de aftrap van Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe staan de personages Wanda Maximoff van Elizabeth Olsen en Vision van Paul Bettany centraal. Het verhaal in WandaVision draaide onder meer over de liefde van de twee Marvel-personages.

Ondanks dat de serie niet geheel onverwacht kwam, aangezien Wanda en Vision al langer in het Marvel Cinematic Universe een setje waren, was de liefde tussen de personages helemaal geen opgezet plan van Marvel Studios. Dit bekende Olsen tijdens een Q&A.

Liefde WandaVision te danken aan Joss Whedon
"Nee," antwoordde Olsen toen haar werd gevraagd of de twee acteurs wisten dat hun aandelen zou uitmonden in een langdurige relatie tussen Wanda en Vision. "Joss Whedon wilde het suggereren in Ultron, niet wetende of Marvel het zou oppakken. En dat deden ze gelukkig, maar het was niet echt onderdeel van een opgezet plan. Het was een idee van Joss, denk ik."

Van Wanda is ondertussen bekend dat zij nu echt de Scarlet Witch is en dat ze zal terugkeren in Doctor Strange in the Multiverse of Madness die in maart 2022 verschijnt. Hoe Vision terugkeert in het Marvel Cinematic Universe is nog niet bekend.



NieuwsFilm

meest populair