Marvel lijkt onverslaanbare Scarlet Witch nóg een nieuwe superkracht te geven in 'Doctor Strange 2'

Marvel lijkt onverslaanbare Scarlet Witch nóg een nieuwe superkracht te geven in 'Doctor Strange 2'

Wanda Maximoff wil haar kinderen redden en zal daarvoor waarschijnlijk zeer sterke krachten in moeten zetten.

Wanda Maximoff alias de Scarlet Witch is al een van de sterkste personages in het Marvel Cinematic Universe, maar dat is voor Marvel geen reden om haar in Doctor Strange in the Multiverse of Madness er niet nog een superkracht bij te geven, zo lijkt het althans.

Actrice Elizabeth Olsen heeft mogelijk in de podcast Awards Chatter van The Hollywood Reporter een geheimpje verklapt over de tweede Doctor Strange-film. Haar Scarlet Witch lijkt er, nadat we haar ongekende krachten al zagen in WandaVision, nóg een kracht bij te krijgen.

"Ze heeft een paar leuke superkrachten. Ze heeft telekinetische krachten, kan tussen verschillende universa reizen", zei ze namelijk in de podcast. Mogelijk weet de Scarlet Witch het Multiversum te openen in een poging om haar zoons Tommy en Billy te redden.

Scarlet Witch is niet het enige personage met deze kracht. De tiener America Chavez, die portalen naar verschillende universa kan openen, zal namelijk worden geïntroduceerd in de vervolgfilm. Deze heldin wordt vertolkt door Xochitl Gomez, die eerder te zien was in de Netflix-serie The Baby-Sitters Club.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt geregisseerd door niemand minder dan Hollywoodveteraan Sam Raimi (Spider-Man, The Evil Dead) en moet volgend jaar mei in de bioscopen verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair