Netflix 'A Classic Horror Story'-teaser trailer

Netflix 'A Classic Horror Story'-teaser trailer

Een mix van Midsommar en The Texas Chainsaw Massacre

Streaminggigant Netflix brengt wel vaker 'original' films uit, maar er zitten niet zo heel veel horrorfilms tussen. A Classic Horror Story is echter een uitzondering op die regel.

Netflix heeft nu een teaser gedeeld van de de Italiaanse horrorfilm, die wordt beschreven als een kruising tussen de populaire Midsommar en de klassieker The Texas Chainsaw Massacre. De film is vanaf 14 juli op de streamingdienst te bekijken. Hieronder is al een klein voorproefje te zien.



Wat te verwachten
De teaser geeft nog niet veel weg. Wel weten dat het verhaal gaat over 5 mensen, die in een mobilhome carpoolen naar een gemeenschappelijke bestemming. Na een ongeluk moeten ze toevlucht zoeken in een huis midden in het bos. Ze komen er echter te laat achter dat een angstaanjagende sekte zich daar ook schuilhoudt...

A Classic Horror Story werd geregisseerd door Roberto De Feo en Paolo Strippoli. De belangrijkste rollen worden ingevuld door Francesco Russo, Peppino Mazzotta, Yulia Sobol, Will Merrick, Alida Baldari Calabria, Cristina Donadio en Matilda Lutz.

NieuwsFilm

meest populair