'Phantom of the Opera' wordt verfilmd tot een psychologische thriller

'Phantom of the Opera' wordt verfilmd tot een psychologische thriller

Er is weer een nieuwe film op komst.

Het populaire boek Phantom of the Opera wordt opnieuw verfilmd. We krijgen een meer moderne psychologische thriller te zien, die vol nieuwe nummers zit.

Veel mensen zullen Phantom of the Opera kennen als de beroemde Broadwayshow die sinds 1986 al gespeeld wordt. De show is gebaseerd op het beroemde boek le Fantome de L'Opera van Gaston Leroux. Dankzij de musical werd het boek beroemder en zelfs in 2004 verfilmd.

Nog een film
Deadline meldt dat er nog een film in de maak is op basis van het boek. De nieuwe film krijgt de titel Phantom en zal een moderne versie van het verhaal zijn. Die speelt zich af in de hedendaagse muziekscene van Londen.

Volgens Deadline wordt het een psychologische thriller die een beetje moet doen denken aan Black Swan. Het achterliggende idee is om de destructieve en duistere relatie die in het boek van Leroux omschreven wordt, ook nu weer uit te lichten. In deze versie van het verhaal wordt de romance bovendien niet geromantiseerd, maar kijken we eerder naar de spanning en horror die eraan ten grondslag liggen.,

De film wordt mede gemaakt door Scooter Braun en James SHin, die werken aan nieuwe nummers voor de film.

NieuwsFilm

meest populair