Disney+-abonnees zijn dolblij met de nieuw aangekondigde film

Disney+-abonnees zijn dolblij met de nieuw aangekondigde film

Hocus Pocus 2 komt naar Disney+ en daar zijn sommige mensen echt dolblij mee.

Het is officieel. De Sanderson-zussen keren terug. Fans mogen ervan uit gaan dat de zussen volgend jaar weer toverspreuken gaan uitoefenen. Disney kondigde namelijk aan dat er een Hocus Pocus 2 aankomt.

Die film staat gepland voor release in de loop van de herfst van 2022. Mocht je toevallig wat ouder zijn, dan ken je het origineel uit 1993 misschien wel. Vooral mensen die met die film opgegroeid zijn, zullen wellicht lang hebben gewacht op de release.

Enorm enthousiast
Hocus Pocus 2 brengt Bette Midler, Kathy Najimy en Sarah Jessica Parker terug in de rollen van Winifred, Mary en Sarah Sanderson.

Midler deelde het nieuws zelf op haar Twitter-account. Ze liet de titel van de film zien, en daarop brak heel wat nostalgie los. Verhaaldetails en andere castleden zijn nog niet onthuld, maar de hype is nu al groot.

Dat laten deze reacties op Twitter wel zien:



In de eerste film zagen we dat drie kinderen per ongeluk drie kwaadaardige heksen - 300 jaar na hun executie tijdens de Salem Witch Trials - tot leven wekken. Het drietal kinderen weet de schurken te verslaan, maar ze keren duidelijk weer terug.

NieuwsFilm

meest populair