Heeft Loki nog een toekomst in het Marvel Cinematic Universe?

Heeft Loki nog een toekomst in het Marvel Cinematic Universe?

Acteur Tom Hiddleston over zijn toekomst in de filmfranchise van Marvel Studios.

De serie Loki komt er in rap tempo aan. Het geliefde Marvel-personage krijgt zijn eigen televisieserie op Disney+. Fans kunnen niet wachten om te zien wat men in petto heeft voor de schurk van Tom Hiddleston. Maar heeft het personage hierna nog een toekomst in het Marvel Cinematic Universe?

Tijdens een interview met Entertainment Weekly in het kader van de aankomende release, vertelde Tom Hiddleston dat hij overal voor open staat. Hij ziet het wel zitten om vaker terug te keren.

Overal voor open
"Ik sta overal voor open", begon Hiddleston het interview. "Ik heb al eens afscheid genomen van het personage. Ik heb hem vervolgens weer begroet en weer afscheid genomen. Ik heb dus vooral geleerd om geen aannames te maken. Ik ben vooral dankbaar dat ik deze rol nog heb en zie nog altijd nieuwe paden om te verkennen."

De serie is verder volgens Hiddleston verbonden aan de Thor-films, maar geeft het personage tegelijk wel een kans op nieuwe ontwikkelingen.

"Een van de dingen die Kevin Feige zo belangrijk vond, was om delen van Loki te verkennen, onafhankelijk van zijn relatie met Thor. We wilden hem in een dualiteit of een relatie met anderen verkennen en dat vond ik heel opwindend. Dus hoewel de Odinson-saga, die filmtrilogie, zijn eigen integriteit heeft en houdt, willen we die niet opnieuw hoeven openen en opnieuw vertellen."

NieuwsFilm

meest populair