Fan van musicalfilms? Check dan deze 5 films op Netflix

Fan van musicalfilms? Check dan deze 5 films op Netflix

Netflix heeft heel wat mooie musicalfilms in zijn aanbod. We duiken erin!

Vandaag kijken we naar de vijf tofste musicalfilms die Netflix in zijn aanbod heeft. We zetten ze meteen voor je op een rij.

La La Land (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Ryan Gosling, Emma Stone, Amiée Conn, Terry Walters
Sebastian en Mia komen nader tot elkaar door een gemeenschappelijk verlangen: dat te doen waar ze van houden. Als succes op de loer ligt, wordt het tweetal geconfronteerd met keuzes die hun relatie doen wankelen en hun dromen op het spel zetten.

Burlesque (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve Antin | Cast: Cher, Christina Aguilera, Eric Dane, Cam Gigandet
Ali is een zangeres met een grote stem uit een kleine stad die vlucht voor ontbering en een onzekere toekomst om haar dromen waar te maken in Los Angeles. Ze belandt in The Burlesque Lounge, een majestueus maar in verval geraakt theater waar een bezield muzikaal gezelschap onderdak heeft. Tess, eigenares van de club en tevens ook de hoofdact, geeft Ali een baantje als serveerster. De overweldigende kostuums en de gedurfde choreografie in Burlesque verrukken de jonge zangeres, die zweert ooit zelf op het podium te staan. Met de hulp van een gevatte podiummeester en een barman, belandt Ali vanachter de bar op het podium. Met haar spectaculaire stem herstelt ze The Burlesque Lounge in haar oude glorie, tot een charismatische zakenman met een aanlokkelijk voorstel komt.

Grease (1978)
Bekijk de afbeeldingRegie: Randal Kleiser | Cast: John Travolta, Olivia Newton-John, Stockard Channing, Jeff Conaway
Het stel Danny en Sandy krijgt een vakantieromance, maar die wordt verstoord als ze hun eigen leventje weer oppakken. Terug op school vindt Danny dat het niet cool is om een relatie te hebben met de brave Sandy, vooral omdat hij beschouwd wordt als de leider van een groepje vrienden. En Sandy vindt Danny achteraf toch niet zo leuk en lief als in de vakantie.

Annie (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Will Gluck | Cast: Jamie Foxx, Quvenzhané Wallis, Rose Byrne, Bobby Cannavale
Als de New Yorkse burgemeesterskandidaat Will Stacks het weesmeisje Annie ontmoet, verandert haar leven. Hij besluit haar te adopteren, in een poging de verkiezingen in zijn voordeel te beslechten.

The Prom (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ryan Murphy | Cast: Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Kerry Washington
De studente Emma wil in Indiana haar vriendin meenemen naar het eindejaarsbal. Toestemming hiervoor krijgt ze echter niet, tot enkele zelfingenomen theatersterren hiervan lucht krijgen. Ze besluiten naar diens dorpje af te reizen om zich in de kwestie te mengen.

NieuwsFilm

meest populair