Fan van Aziatische films? Check dan deze 5 tips op Netflix

Fan van Aziatische films? Check dan deze 5 tips op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe films Aziatische films op Netflix op een rij.

We zijn hier in Nederland natuurlijk heel erg op Hollywood gericht. Maar ook uit Azië komen zeer gave films. Vandaag zetten we vijf Aziatische releases die je op Netflix kan vinden op een rij.

Blade of the Immortal (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Takashi Miike | Cast: Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sôta Fukushi, Hayato Ichihara
Over het verhaal valt nog weinig af te lezen, maar de manga gaat over een vervloekte, schijnbaar onsterfelijke krijger die een jonge meid bijstaat om wraak te nemen op een groep studenten van een nieuwe, brute zwaardvechtschool, terwijl zij zich een weg hakken en slaan door feodaal Japan.

Manhunt (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: John Woo | Cast: Tao Okamoto, Ji-won Ha, Jun Kunimura, Hanyu Zhang
Een officier van justitie wordt ervan beschuldigd een overval gepleegd te hebben en zou iemand verkracht hebben. Hij slaat op de vlucht en wil met behulp van de dochter van een rijke zakenman zijn onschuld bewijzen.

Seungriho (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sung-hee Jo | Cast: Joong-ki Song, Tae Ri Kim, Sun-gyu Jin, Hye-jin Yu
Ondanks hun goede wil is de crew van ruimteschip Victory nog altijd blut. Wanneer de vernietiging van de Aarde nabij is, proberen ze nog wat geld te verdienen. Ze zijn niet van plan de wereld te redden, maar met rijkdom in het verschiet kunnen ze misschien niet anders.

Psychokinesis (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Sang-ho Yeon | Cast: Seung-yong Ryoo, Sim Eun-kyung, Jung-min Park, Yu-mi Jeong
Het verhaal volgt een doodgewone man die per ongeluk bovennatuurlijke krachten krijgt. Omdat zijn dochter in een onverwachte situatie terechtkomt, besluit de man zijn gaven te gebruiken om zowel haar als andere mensen te helpen. De geboorte van een nieuwe held?

The Wandering Earth (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frant Gwo | Cast: Chuxiao Qu, Jacky Wu, Guangjie Li, Man Tat Ng
Wandering Earth is het verhaal van mensen die samenwerken om de Aarde te redden van de zon, die implodeert. En dus voorzien ze de planeet van gigantische stuwrakketten, die de Aarde naar een nieuw zonnestelsel moeten bewegen. Vooral mooi aan de film is dat deze geen puur Chinese helden heeft, maar ook uit andere landen komen personages die een cruciale rol spelen.

NieuwsFilm

meest populair