Fan van Dwayne Johnson? Check dan deze 5 films op Netflix

Fan van Dwayne Johnson? Check dan deze 5 films op Netflix

Vandaag zetten we vijf toffe films met Dwayne Johnson op Netflix op een rij.

Dwayne Johnson is populairder dan ooit. Vandaag kijken we naar de tofste films waarin hij een hoofdrol speelt, die je nu op Netflix kan streamen.

San Andreas (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Dwayne Johnson, Carla Gugino, Alexandra Daddario, Ioan Gruffudd
Het verhaal van San Andreas: 3D speelt zich af in Californië waar een enorme aardbeving plaatsvindt en richt zich op de enorme schade die het achterlaat. De hoofdpersoon reist van Los Angeles naar San Francisco met een onconventioneel vervoermiddel waarvan momenteel nog onduidelijk is wat het is. Hij maakt de reis om het goed te maken met zijn ex-vrouw en zijn kinderen, die momenteel bij een andere vent wonen

Pain & Gain (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Bay | Cast: Mark Wahlberg, Dwayne Johnson, Anthony Mackie, Tony Shalhoub
De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en volgt twee bodybuilders (Mark Wahlberg en Dwayne Johnson) op steroïden. Ze kiezen het pad van de misdaad en raken betrokken bij een afpersingszaak en een ontvoering die helemaal uit de hand loopt en in moord eindigt. Detective Ed Du Bois (Ed Harris) krijgt de taak om de zaak op te lossen wanneer de politie van Miami hier niet in slaagt.

The Fate of the Furious (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: F. Gary Gray | Cast: Vin Diesel, Jason Statham, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez
Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia, evenals de rest van de crew, ermee gestopt zijn, lijkt het team iets dat lijkt op een gewoon leven gevonden te hebben. Maar als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om een wereld van misdaad en verraad te betreden, staat de groep voor grotere uitdagingen dan ooit tevoren. Van de kusten van Cuba, tot de straten van New York City en de ijzige vlaktes van de Barentszzee, moet de crew voorkomen dat een anarchist de wereld in chaos onderdompelt, en de man die hen een familie maakt zien te redden.

Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Karen Gillan, Dwayne Johnson, Madison Iseman, Jack Black
Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in Jumanji: The Next Level maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito.

Journey 2: The Mysterious Island (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Brad Peyton | Cast: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Vanessa Anne Hudgens
Het avontuur gaat van start als Sean een noodoproep ontvangt van een geheimzinnig niet bestaand eiland. Het is een plaats met vreemde levensvormen, bergen van goud en een groot geheim. Sean gaat samen met zijn stiefvader op onderzoek uit om het eiland te vinden en er weer vanaf te komen voordat het eiland zinkt en zijn schatten voor eeuwig verbergt.

NieuwsFilm

meest populair