Hoe 'Fast & Furious 9' voor Justice For Han zorgt

Hoe 'Fast & Furious 9' voor Justice For Han zorgt

Acteur Sung Kang vertelt over Fast & Furious 9.

Sung Kang keert terug in Fast & Furious 9 als Han. Hij onthulde tijdens een nieuw interview hoe die terugkeer ontstond. Het blijkt allemaal te maken te hebben met een ontmoeting met regisseur Justin Lin.

Na twee jaar aan vertraging, komt Fast & Furious 9 eindelijk uit in de bioscoop. Hoewel critici de film absurd vinden, maar hem tegelijk ook heel amusant noemen, horen we opmerkelijk weinig nog over de terugkeer van Han.

Justice for Han
Regisseur Lin onthulde al eens dat die terugkeer wat hem betreft voortkwam uit de sterke behoefte vanuit fans. Die vroegen om 'justice for Han' en voerden er lange tijd campagne voor. Fans steunden het en vervolgens ook castleden.

Kang vertelde dat hij het ook goed had gevonden als Han dood was gebleven. "Maar de sterren stonden precies goed; fans voelden dat hij afsluiting verdiende en dat hij geen rechtvaardigheid had gekregen."

En dus bedacht Lin een manier om het personage terug te brengen. "Hij vogelde het uit en belde mij daarna. Het was geen grote verrassing maar meer een: 'Hey, we krijgen de kans om weer die rol te spelen en onze oude vrienden te zien'."

En zo zal geschieden, want het personage zit in Fast & Furious 9.

NieuwsFilm

meest populair