Kim Kardashian in pikant klein stringetje

Kim Kardashian in pikant klein stringetje

De acterende celeb is binnenkort te horen in een heuse Paw Patrol-film.

Iedereen heeft zo zijn vak en sommige van ons blinken echt uit in wat ze doen. Dat heb je ook in Hollywood en omgeving. Kim Kardashian is een uitblinker als het gaat om alles te halen uit wat het is om een celeb te zijn, mét een lichaam vol rondingen.

De parttime acterende celeb uit uiteraard Keeping Up with the Kardashians doet veel. Niet al te vaak in films of series, maar wel net vaak genoeg om toch regelmatig op te duiken op het witte doek. Haar volgende klus: het inspreken van een hondje in de animatiefilm Paw Patrol: The Movie.

Na rollen in films als Ocean's Eight, Deep in the Valley en Disaster Movie en series als American Dad!, 30 Rock en CSI: NY horen we haar binnenkort als Delores, een poedel die in een dierenasiel werkt. Een logische rol..?

En dan ook: weinig verhullende foto's op Instagram
Op Instagram hoor je haar stem dan weer niet, of sporadisch. Je ziet meer foto's met kleding, lingerie, luchtjes en make-up. Uiteraard allemaal om deze aan de man / vrouw te brengen. Op een nieuwe foto zien we haar in een bikinibroekje. "Stranded 📍," is de reactie van de opvallende Kardashian.


Wil je de 40 jarige Kim Kardashian in haar bikini zien? Bekijk de foto's dan nu op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair