'Nemesis' van Mark Millar wordt extreem cool

'Nemesis' van Mark Millar wordt extreem cool

Dat vindt de comic-schrijver zelf natuurlijk al.

De Millarworld-franchise explodeert op het kleine scherm en op het witte doek. Warner Bros. werkt hard samen met Oscar-winnares Emerald Fennell aan een verfilming van Nemesis van Mark Millar.

Vandaag geeft Millar tijdens een nieuw interview een update over het scenario van de film. "Emerald Fennell, die net een Oscar gewonnen heeft voor het beste scenario met Promising Young Woman, heeft net de nieuwste versie van het script van Nemesis opgeleverd," begon Millar zijn update.

Extreem cool
"Ik vind het script extreem cool, vooral na de eerste ontwikkelingen rond de film door wijlen Tony Scott, die wat buitengewone visuele ideeën voor de film op wist te zetten", aldus Millar.

Nemesis is de interpretatie van Mark Millar en Steve McNiven op de Batman-mythologie. In plaats van Bruce Wayne die het tragedie uit zijn jeugd beleeft en daardoor Batman wordt, besluit de rijke protagonist van Millar zijn immense rijkdom en training in te zetten om meer een Joker-achtige schurk te worden.

De film zou het over een iets andere boeg gooien. De laatste keer dat we er iets over hoorden, was het verhaal dat de held ziet hoe de Amerikaanse President een misdrijf begaat en daarop samenwerkt om hem en zijn corrupte regering een halt toe te roepen.

NieuwsFilm

meest populair