Emma Stone: "De reden waarom Leonardo DiCaprio denkt dat ik gek ben"

Emma Stone: "De reden waarom Leonardo DiCaprio denkt dat ik gek ben"

De actrice is helemaal weg van de met een Oscar bekroonde acteur

Emma Stone is al jarenlang een bekend gezicht in Hollywood. De actrice weet nu dan ook de ene na de andere filmrol te bemachtigen, maar haar grootste succes was zonder twijfel de musical La La Land, waarvoor ze een Oscar wist te winnen. Zij blikt nu terug op het 'mooiste' moment van die avond.

Tijdens een recent interview werd de actrice gevraagd wat ze heeft onthouden van die avond. Lang hoeft ze niet na te denken voordat ze antwoord geeft: ''Leonardo DiCaprio''.

Bekentenis
Zo zegt Stone: ''Het klinkt gek, maar op dat moment dacht ik alleen aan hem. Ik had de Titanic al ongeveer acht keer gezien, aangezien ik echt gek op hem was. Ik had zelfs een foto met een handtekening van hem in mijn kamer. Die had ik voor mijn verjaardag gekregen toen ik 12 was ofzo.''

''Dus toen ik mijn Oscar in ontvangst mocht nemen van niemand minder dan Leo zelf... Dat was echt een ongelofelijk moment. Ik kon het niet geloven. Hij denkt waarschijnlijk dat ik raar ben, want elke keer weer wanneer ik hem zie vraag ik hoe alles gaat, aangezien ik dol op hem ben''.

Bewondering
Stone zegt ook alleen maar bewondering voor hem te hebben: ''Het is een grote en super lieve man. Eigenlijk zou ik niet zo over hem moeten denken, aangezien het een beetje oneerlijk is. Ik heb namelijk nog steeds dat beeld in mijn hoofd van hem als mijn 'jeugdliefde', dus zo gedraag ik me elke keer wanneer ik hem weer tegenkom...''

''Ik hem gewoon enorm veel respect voor hem, ik heb altijd naar hem opgekeken. Als acteur is hij dan ook onwijs goed. Ik heb denk ik al zijn films gezien en hij is gewoon een van de allerbeste acteurs''.

NieuwsFilm

meest populair