Anthony Mackie wil nog 20 jaar Captain America gaan spelen

Anthony Mackie wil nog 20 jaar Captain America gaan spelen

Maar zitten wij daar wel op te wachten.

Van 2011 tot en met 2019 speelde acteur Chris Evans de rol van Steve Rogers / Captain America. Hij deed dit in onder meer de drie solofilms en de vier Avengers-delen. Opvolger Anthony Mackie wil het langer uithouden.

Mackie is sinds Captain America: The Winter Soldier uit 2014 te zien als het personage Sam Wilson. Hij groeit in die film uit tot de Falcon en eerder dit jaren zagen we hem in de Disney+ serie The Falcon and the Winter Soldier. Daarin wordt hij de nieuwe Captain America.

Nog 20 jaar Sam Wilson / Captain America
Tijdens de MTV Movie Awards werd hem gevraagd naar zijn contract met Marvel Studios. Ondanks dat Mackie ongetwijfeld wat grappend reageerde op de vraag hoelang hij nog onder contract staat, wordt wel duidelijk dat hij voorlopig niet aan stoppen denkt: "Dus als ik 65 mag worden en dit nog steeds doe, dan doe ik iets heel erg goeds," aldus de kersverse Cap.

En wat vindt hij van het succes van de serie? "Ik was erg sceptisch en erg verrast over het idee van een tv-serie," zei Mackie. "Ik dacht niet dat we in staat zouden zijn om de films te vertalen naar televisie, maar ik was verrast door hoe goed ze in staat zijn om de enorme omvang van de Marvel-filmindustrie te behouden en het naar Disney + te brengen."

Wat zeg jij? Zou het een succes kunnen worden om Mackie veel langer als Captain America aan te houden dan Evans? Hij zou in ieder geval te zien moeten zijn in Captain America 4.



NieuwsFilm

meest populair