Hebben: 'The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe'

Hebben: 'The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe'

Een enorme bijbel over de eerste 10 jaar van Marvel Studios.

Als je helemaal dol bent op de films in het Marvel Cinematic Universe dan kun je behoorlijk losgaan met bijvoorbeeld allerlei merchandise en verzamelboxen. Maar er verschijnen ook regelmatig art-boeken over de losse films.

Nu is er een enorm boekwerk in aantocht met de titel The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe van Tara Bennett en Paul Terry. Op 19 oktober verschijnt dit boek via Abrams Books. Deze officiële uitgave geeft een enorme blik achter de schermen in woord en beeld.

The Story of Marvel Studios: The Making of the Marvel Cinematic Universe
Uiteraard staan de films en de cast & crew van The Infinity Saga centraal in het 512 pagina tellende boekwerk dat bestaat uit twee delen. De boeken zitten verpakt in een soort metalen hardcover en het ontwerp komt van Ryan Meinerding, Marvel Studios Head of Visual Development.

Het boek start met een voorwoord van Kevin Feige, Marvel Studios President, en heeft een afsluitend woord van Iron Man-acteur Robert Downey Jr.. De kosten? Waarschijnlijk zo'n 150 euro. Hieronder het design van de uitgave.




NieuwsFilm

meest populair