Romy Monteiro pronkt met haar strakke lichaam

Romy Monteiro pronkt met haar strakke lichaam

De Nederlandse celeb ziet er weer goed uit.

Zangeres en celeb Romy Monteiro weet zich de laatste jaren flink in de kijker te spelen. Na haar optreden in de musical The Bodyguard is ze steeds vaker op de Nederlandse buis te zien. Eerst in tv-shows en nu ook in Goede tijden, slechte tijden.

Maar ze heeft meer ambities. In gesprek met MTV even geleden liet ze al doorschemeren dat ze graag in films gaat spelen. De aftrap werd eerder dit jaar gegeven met haar rol als Indra Kalkhoven in de RTL 4-soap Goede tijden, slechte tijden en wie weet wat de toekomst nog voor haar en haar fans in petto heeft.

Prachtig in zwart op Instagram
Romy laat op Instagram goed zien waar ze zo mee bezig is. Naast de nodige foto's in bikini bijvoorbeeld op vakantie, zien we ook een aantal beelden waarin ze bezig is met het opnemen van een videoclip of iets dergelijks. En we zien haar niet alleen flink met de billen schudden, of zien we haar in een mooi zwart outfitje voor tijdens de oefensessies.

"Ik kan jullie niet vertellen hoe moeilijk ik dit vond. Dansen naast en met Beyoncé is een onmogelijk iets. Maar tóch hebben we het gedaan in Onmogelijke duetten! Voor het resultaat kun je de uitzending van vnv terug kijken, hier wat backstage footage!🧡 ps. Thank god for Virgil, lifesaver and the best! schrijft ze bij de reeks foto's.


Zien hoe de 28 jarige Romy erbij staat in haar verschillende outfits? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair