Je bent niet klaar voor de 'ThunderCats'-film

Je bent niet klaar voor de 'ThunderCats'-film

Adam Wingard heeft behoorlijk toffe plannen.

Recent werd bekendgemaakt dat Warner Bros. van plan was een verfilming te maken van de klassieke animatieserie ThunderCats. De film wordt gemaakt door Adam Wingard en tijdens een interview hint schrijver Simon Barrett naar wat we kunnen verwachten.

De serie ThunderCats stamt uit de jaren tachtig. Afgelopen maart bleek dat Warner Bros. het oude eigendom weer tot leven wil brengen en daarvoor samenwerkt met Wingard en schrijver Simon Barrett. Zij moeten ons straks een CGI/animatiefilm brengen.

Heel erg cool
Heel veel mocht Barrett tot nu toe niet vertellen over zijn ThunderCats-film. Volgens hem is niemand klaar voor wat ons gebracht wordt.

"Ik kan je dit zeggen: onze ThunderCats-verfilming wordt heel, heel cool. Ik geloof niet dat mensen voorbereid zijn op de tijd die Adam Wingard hierin gestoken heeft. Niemand is klaar voor Adam Wingards ThunderCats-film. Die gaat je echt omver blazen", vertelde Barrett.

Voor Wingard is het een passieproject en hij is geobsedeerd met de franchise. "Niemand heeft zoveel gedacht over ThunderCats als ik dat heb. Ze hebben mij de teugels gegeven. Ik zag die als een kans om een nieuw type fantasy sci-fi spektakelfilm te maken dat niemand anders ooit gezien heeft."

NieuwsFilm

meest populair