Halle Berry post pikante foto na kritiek op haar nieuwe relatie

Halle Berry post pikante foto na kritiek op haar nieuwe relatie

De actrice bijt van zich af.

Halle Berry heeft weer een nieuwe vriend. Deze keer is de gelukkige de muzikant Van Hunt. De met een Oscar bekroonde actrice lijkt erg gelukkig te zijn, maar toch vinden bepaalde 'internet-trollen' het nodig om vervelend te reageren. Berry bijt nu van zich af.

De actrice heeft al heel wat relaties gehad en is ook al meerdere keren getrouwd geweest, waar sommige mensen al eerder kritiek op hadden. Nu is het weer raak, nadat meerdere 'trollen' minder leuke reacties posten op de Instagram-pagina van de actrice.

Door middel van de onderstaande foto toont de 54-jarige Berry aan dat ze gewoon doet waar ze zin in heeft, zonder zich te bekommeren om de reacties van andere mensen.



Andere reacties
Het grootste deel van de reacties was gelukkig voornamelijk positief. Een iemand zei wel op de foto: ''Het lijkt erop dat jij meer van hem houdt dan hij van jou!'' maar Berry corrigeerde dit: ''Ummmm ik denk van niet... Niet deze keer!''

Ondanks het feit dat de Monster's Ball-actrice dus al meerdere relaties heeft gehad, zegt ze dat het nooit te laat is om opnieuw verliefd te worden: ''Geef de liefde nooit op... Hou je hart open en je zult het opnieuw kunnen delen met iemand anders!''

NieuwsFilm

meest populair