Henry Cavill is kritisch op dolenthousiaste fans

Henry Cavill is kritisch op dolenthousiaste fans

Hij roept mensen op rustiger aan te doen.

Superster Henry Cavill plaatste een lang bericht op sociale media waarin hij fans oproept wat rustiger aan te doen. Daarmee reageert hij op alle "animositeit" waar hij mee te maken heeft de laatste tijd.

De Britse acteur reageerde op de speculatie rond zijn privéleven en zijn professionele werkrelaties. Hij moedigt fans aan "met een positieve inslag verder te gaan" en ontkende de negatieve verhalen die rond hem uitgebracht werden de laatste tijd: "Ik ben erg gelukkig in de liefde en in het leven".

Iets rustiger aan doen
Op Instagram schreef Cavill dat hij het zou waarderen als fans wat rustiger aan zouden doen. Hij bedankte fans voor hun passie en steun, maar "we zijn op een punt aanbeland dat ik iets moest zeggen, en dat is, op zichzelf genomen, iets slechts."

De negatieve speculatie van mensen over zijn leven "zorgen voor problemen bij mijn geliefden. Zelfs je meest conservatieve of negatieve aannames over mijn persoonlijke en professionele leven zijn gewoon niet waar."



Cavill kwam onder druk te staan toen mensen speculeerden dat Warner Bros. helemaal niet blij zou zijn met hem. Ook gingen er nare verhalen rond over zijn liefdesleven.

NieuwsFilm

meest populair