Venom vs Spider-Man in een aankomende film?

Venom vs Spider-Man in een aankomende film?

Het gerucht gaat dat de twee gaan vechten.

Het gerucht gaat dat Venom en Spider-Man weer met elkaar gaan vechten. Dat gebeurde in 2007 in Spider-Man 3 voor het eerst en stelde fans behoorlijk teleur.

De film bracht maar liefst 890,0 miljoen dollar op aan de wereldwijde box office, maar de ontvangst viel Sony Pictures zo erg tegen dat men de hele Spider-Man-franchise een reboot gaf. Sindsdien is Spider-Man (via een omweg van twee films) naar het Marvel Cinematic Universe vertrokken en wordt er een losse franchise rond Venom gebouwd.

Venom vs Spider-Man
Volgens Giant Freakin Robot is er een project in de maak waarin Tom Hardy's Venom en Tom Hollands Spider-man tegen elkaar gaan vechten. Dat kan, omdat Sony en Marvel nu een deal hebben waardoor Spider-Man in twee universa kan bestaan.

Die mogelijkheid komt volgens Giant Freakin Robot voort uit de nieuwe deal tussen Sony en Disney, waardoor Sony-films na hun vertoning op Netflix kunnen verhuizen naar Disney+.

Het zou volgens Giant Freakin Robot nog niet zeker zijn of het gevecht tussen de twee zich afspeelt in het Marvel Cinematic Universe, of dat men kiest voor het Sony-universum van Spider-Man personages. Wel zijn er al vaker hints geweest naar connecties tussen de universa.

Zo verwees de recente trailer van Venom: Let There Be Carnage nog naar de Avengers en zit Michael Keatons Adrian Toomes in Morbius. Zo'n showdown tussen Venom en Spider-Man klinkt dus bepaald niet onwaarschijnlijk.

NieuwsFilm

meest populair