Fans willen weten: Waar blijft het aangekondigde 'Ted 3'?

Fans willen weten: Waar blijft het aangekondigde 'Ted 3'?

Seth MacFarlane raakt er steeds minder zeker van...

Voor wie niet kan wachten op een derde avontuur over de grofgebekte teddybeer Ted (met de stem van Seth MacFarlane), is er waarschijnlijk goed nieuws, het gerucht gaat dat een derde deel in 2022 gaat verschijnen.

Het is een beetje zoals 'ze houdt van me, ze houdt niet van me'. In 2012 verscheen het eerste verhaal rondom de volwassen John Bennet (Mark Wahlberg) en zijn pratende knuffel.

Met een budget van $65 miljoen dollar werd er ruim $550 miljoen dollar verdiend en dus betekende dat... een sequel in 2015. Met eenzelfde budget bleef de recette steken op $215 miljoen dollar.

Nog steeds een prima resultaat, maar niet voldoende voor de studio's om te garanderen dat het publiek nou meteen zat te wachten op nóg een film.

Onzekere tijden
MacFarlane heeft al meerdere malen laten weten open te staan voor een nieuw deel, maar alleen als de mensen dit ook willen zien. De halvering van Ted 2 diens bezoekersaantal lijkt dit echter in twijfel te trekken.

In 2019 zei de drijvende kracht achter Family Guy: "Het wordt wel steeds moeilijker naarmate de jaren verstrijken, maar wie weet... Ooit".

De verkoop van merchandise blijft ondertussen ongekend populair en als er genoeg tijd verstreken is, kan men voortbouwen op een soort van nostalgie, dus het wachten is op MacFarlane zelf die in een of andere talkshow opheldering komt geven.

NieuwsFilm

meest populair