Andrew Garfield toch ineens positiever over terugkeer Spider-Man: "Zeg nooit nooit"

Andrew Garfield toch ineens positiever over terugkeer Spider-Man: "Zeg nooit nooit"

Door de opening van het multiversum lijkt de terugkeer van de Britse acteur een zekerheid.

Andrew Garfield heeft in een nieuw interview wederom benadrukt dat hij niet zal terugkeren als Peter Parker uit de The Amazing Spider-Man-films in Marvels Spider-Man: No Way Home. Toch blijven fans hoop houden, want Garfield reageerde toch wel minder stellig dan in eerdere interviews.

Bekijk de afbeelding
Hoewel bijna iedereen ervan overtuigd is dat zowel Garfield als Tobey Maguire opnieuw in de huid kruipen van Spider-Man, lijken Marvel en Sony, evenals de desbetreffende acteurs, de officiële bevestiging zo lang mogelijk te willen uitstellen.

Dit was wat Garfield hierover te zeggen had in een interview met Access. "Ik heb natuurlijk ook alle geruchten meegekregen, en om eerlijk te zijn, vind ik het een ontzettend gaaf idee", reageert Garfield.

"Maar zoals ik eerder heb gezegd, is dit gewoon niet aan de orde. Jeetje, ik vind het vreselijk dat mij de verantwoordelijkheid in de schoot wordt geworpen om mensen teleur te stellen".

De Britse acteur blijft dus volhouden dat Marvel en Sony hem niet hebben gevraagd om zijn Spider-Man-kostuum nog eens aan te trekken in No Way Home. Toch sluit hij enigszins hoopvol af. "Zeg nooit nooit", zegt hij namelijk.


Multiversum
In Spider-Man: No Way Home zal het multiversum worden geopend. Daardoor kunnen meer de schurken Doc Ock (Alfred Molina) en Electro (Jamie Foxx) uit de eerdere filmreeksen terugkeren. Juist hierom is het aannemelijk dat ook Garfield en Maguire terugkomen.

NieuwsFilm

meest populair