Netflix komt met trailer 'Ghost Lab': spoken in het ziekenhuis

Netflix komt met trailer 'Ghost Lab': spoken in het ziekenhuis

Pittige Thaise horrorfilm die op 26 mei op Netflix staat.

Op Netflix verschijnen doorlopend producties van over de gehele wereld. Nog deze maand verschijnt er een Thaise horrorfilm online en deze draagt de Engelstalige titel Ghost Lab en de Thaise titel Phi Hxng ptibatikar. Hieronder hebben we de eerste trailer voor je.

De regie van de film lag in handen van debuterend regisseur Paween Purijitpanya en er zijn rollen voor onder meer acteurs Thanapob Leeratanakachorn, Paris Intarakomalyasut, Nuttanicha Dungwattanawanich. En dit zijn namen die je waarschijnlijk zelden tot nooit bent tegengekomen, laat staan feilloos hebt uitgesproken. Probeer het maar eens.

In het spannende Ghost Lab zijn twee artsen getuige geweest van een spook dat rondwaart in hun ziekenhuis. Ze raken gevaarlijk geobsedeerd door het verkrijgen van wetenschappelijk bewijs dat geesten bestaan. Een duister avontuur ligt in het vooruitzicht.

Eerste trailer Thaise horrorfilm Ghost Lab
Hieronder zie je dan de eerste trailer voor Ghost Lab. Netflix zet de horrorfilm op 26 mei aanstaande online. Wat zeg jij? Eentje om binnenkort aan te zetten?



NieuwsFilm

meest populair