Laatste zombiefilm 'Twilight of the Dead' van George A. Romero wordt gemaakt

Laatste zombiefilm 'Twilight of the Dead' van George A. Romero wordt gemaakt

In 2017 overleed George A. Romero en nu wordt zijn laatste zombiefilm gemaakt.

Maar liefst zes films maakte de in 2017 overleden regisseur George A. Romero in zijn Night of the Living Dead-filmreeks die hij in 1968 startte. Nu is duidelijk dat we ook zijn geplande film Twilight of the Dead te zien krijgen.

Het is namelijk zijn vrouw Suzanne Romero die als producent zal waken over het project. Ze werkt al met de schrijvers Paolo Zelati, Joe Knetter en Robert L. Lucas aan het script. Zelati schreef al voor het overlijden van Romero een eerste aanzet.

Het laatste leven onder de zombies
Twilight of the Dead speelt zich af "in een gedecimeerde wereld. Het leven is zo goed als verdwenen. Maar er is nog altijd een beetje hoop voor de mensheid."

"Ik heb [Paolo Zelati] mijn volledige zegen gegeven zolang ik er bij elke stap bij kan zijn om trouw te blijven aan de visie van George. We hadden een solide opzet en het begin van het script. Ik kan 100 procent zeggen dat George ongelooflijk blij zou zijn als dit doorgaat. Hij wilde dat dit zijn laatste stempel op het zombiegenre zou worden," aldus zijn vrouw Suzanne Romero.

Waar blijft dan Road of the Dead?
Overigens zou er ook gewerkt worden aan Road of the Dead met regisseur Matt Birman. Over die plannen is de laatste tijd weinig meer vernomen, aangezien deze in een zogenaamde productiehel zouden zijn beland.

NieuwsFilm

meest populair