Disney+ voegde Oscar-winnaar 'Nomadland' en 5 andere films nieuw toe

Disney+ voegde Oscar-winnaar 'Nomadland' en 5 andere films nieuw toe

Check hier het complete lijstje met alle nieuwe films op Disney+.

Disney+ voegde deze week een echte topfilm toe: Nomadland, winnaar van de meeste Oscars afgelopen maand. Maar dat was niet de enige nieuwe film die we sinds deze week kunnen streamen op Disney+. We zetten alle nieuwe toevoegingen voor je op een rij.

Nomadland (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloé Zhao | Cast: Frances McDormand, Linda May
In het drama 'Nomadland' speelt Oscar-winnares Frances McDormand een vrouw van ergens in de 60 die door de kredietcrisis alles is kwijtgeraakt. Ze laat de bewoonde wereld achter zich en maakt een trip door het westen van Amerika, waar ze voortaan door het leven gaat als een moderne nomade.

Father of the Bride (1991)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charles Shyer | Cast: Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams-Paisley, Kieran Culkin
Wanneer Annie haar ouders vertelt dat ze gaat trouwen, kan vader George maar niet accepteren dat hij zijn kleine meid gaat verliezen. Annie en haar moeder gaan dolblij aan de slag met de voorbereidingen, maar George is helemaal niet blij als de kosten ook nog eens hoog uit blijken te vallen.

Father of the Bride Part II (1995)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charles Shyer | Cast: Steve Martin, Diane Keaton, Martin Short, Kimberly Williams-Paisley
George Banks is nog nauwelijks bekomen van het huwelijk van zijn dochter, wanneer ze opnieuw zwanger blijkt te zijn. De schrik slaat George pas echt om het hart, maar al snel blijkt dat tegenstribbelen geen zin heeft.

Glee: The 3D Concert Movie (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Tancharoen | Cast: Dianna Agron, Lea Michele, Darren Criss, Jane Lynch
Na twee succesvolle seizoenen en tournees zijn de sterren van Glee nu voor het eerst te zien in hun eigen film. De cast en crew werd op de voet gevolgd tijdens het opzetten en beleven van hun 2e wereldwijde tournee en Glee: The 3D Concert Movie is daarvan het resultaat. Niet alleen backstage footage zal hierbij getoond worden maar ook volledige muziekoptredens zullen verwerkt zijn in de film. Hierbij worden bekende Glee-songs zoals "Don't Stop Believin'", "Loser Like Me" en "Empire State of Mind" niet achterwege gelaten. De gehele cast, o.a. bestaande uit Rachel (Lea Michele), Finn (Cory Monteith), Quinn (Dianna Agron) en Puck (Mark Salling) zijn klaar om hun ultieme droom opnieuw te delen met het wereldwijde publiek in Glee: The 3D Concert Movie.

Dolfje Weerwolfje (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joram Lürsen | Cast: Ole Kroes, Maas Bronkhuyzen, Remko Vrijdag, Kim van Kooten
Dolfje weet niet wat hem overkomt als hij de nacht van zijn zevende verjaardag verandert in een wit pluizig dier: een wolfje. Bij het licht van de volle maan springt hij uit het raam van zijn kamertje, de vrijheid tegemoet. Hij rent door het park en de tuin van de buren, vrolijk jagend op eenden en kippen. Als het licht wordt keert hij doodmoe huiswaarts, om een paar uur later wakker te worden als jongetje. Zijn pleegbroertje Timmie vindt het vet en doopt hem 'Dolfje weerwolfje'. De gevoelige Dolfje wil helemaal geen weerwolfje zijn. Hij is bang dat zijn pleegouders hem niet meer willen als ze ontdekken wie hij werkelijk is. Dolfje wil zijn geheim koste wat kost bewaren. Maar of dat gaat lukken? Het is tenslotte iedereen maand wel een keer volle maan....

22 vs. Earth (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kevin Nolting | Cast: Tina Fey
Deze korte film speelt zich af voor de gebeurtenissen in Disney-film Soul. Vijf nieuwe zielen komen in opstand.

NieuwsFilm

meest populair