Gave beelden in 'Assembled: The Making of The Falcon and The Winter Soldier'

Gave beelden in 'Assembled: The Making of The Falcon and The Winter Soldier'

Vandaag staat de Making-off docu op Disney+.

Net als na de afronding van WandaVision kun je op Disney+ kijken naar een mooie en uitgebreide making-off van The Falcon and The Winter Soldier. Hieronder zie je de trailer voor Assembled: The Making of The Falcon and The Winter Soldier.

De Marvel-serie was in alle opzichten een verhaal over de overdracht van het schild van Captain America aan Anthony Mackie's Sam Wilson a.k.a. The Falcon. Ondanks de nodige tegenzin deed hij toch wat iedereen al had zien aankomen na het einde van Endgame: Sam is de nieuwe Cap!


Het verhaal van Mackie en Stan
De synopsis van de "extra aflevering": "Kijkers zullen leren hoe de roots van deze twee personages teruggaan tot in Captain America: The Winter Soldier, en hoe hun verhaal gestaag is opgebouwd via de aansluitende films.

De creatieve geesten achter de serie richtten zich op de rijke verhaallijnen van de personages en de dynamische chemie tussen Mackie en Stan. Ze waren te zien in de serie die de post-blip-wereld verkent en die inspiratie put uit de erfenis van Captain America."

Vanaf vandaag zie je Assembled: The Making of The Falcon and The Winter Soldier op Disney+ en hieronder ook het bijhorende affiche.

Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair