'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' zit vol CGI-monsters

'Resident Evil: Welcome to Raccoon City' zit vol CGI-monsters

Dat laat een van de makers van de film weten.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een reboot van de Resident Evil-filmfranchise. Dat krijgt de vorm van live-action film Resident Evil: Welcome To Raccoon City, die eind dit jaar te zien zou moeten zijn.

Producent Hiroyuki Kobayashi lat tijdens een interview weten hoe ver men nu is met het project. Volgens hem kijkt men op dit moment druk naar de visuele effecten.

CGI-monsters
"Ik heb nog een aankondiging voor jullie rond de live-action reboot van Resident Evil. De opnames in Toronto zijn afgerond en we zitten midden in het proces van het bouwen van monsters in CGI," aldus Kobayashi.

De rebootfilm is geregisseerd door Johannes Roberts en al sinds begin 2017 in de maak. Men grijpt dit keer meer terug op de games dan in het verleden gebeurde.

Tegelijk is er nog weinig echt bekend over het verhaal van de film. Wel weten we dat deze zich af gaat spelen in het stervende stadje Raccoon City, waar de grote farmaceut Umbrella Corporation een grote chaos heeft achtergelaten sinds het gevaarlijke virus uitbrak.

NieuwsFilm

meest populair