3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn die Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Godzilla: King of the Monsters (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Michael Dougherty | Cast: Kyle Chandler, Vera Farmiga, Millie Bobby Brown, e.a.
Wetenschapster Emma Russell heeft een technologie ontwikkeld waarmee eeuwenoude megamonsters als Godzilla bestuurd kunnen worden. In haar missie sleept ze echter de hele mensheid mee. Het lot van de wereld hangt aan een zijden draadje wanneer de titanen Mothra, Rodan en King Ghidorah herrijzen en strijden om de macht. Aan Godzilla om de monsters te stoppen.

Panic Room (2002)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Fincher | Cast: Jodie Foster, Kristen Stewart, Forest Whitaker, e.a.
Na haar overspelige man te hebben gedumpt, verhuist Meg Altman samen met haar puberdochter Sarah naar een nieuw luxe huis. Tijdens hun eerste nacht worden moeder en dochter opgeschrikt door drie inbrekers die op zoek zijn naar geld wat de vorige eigenaar achtergelaten zou hebben. De twee houden zich schuil in een zeer beveiligde paniekkamer.

Jumanji: The Next Level (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jake Kasdan | Cast: Dwayne Johnson, Kevin Hart, Karen Gillan, e.a.
Spencer, die worstelt met zijn studentenbestaan, wordt opnieuw de gamewereld van Jumanji ingezogen. Wanneer zijn vrienden Martha, Bethany en Fridge dit doorhebben, besluiten zij hem te gaan redden. Ook deze keer moeten de spelers weer allerlei gevaren trotseren en diverse gebieden doorkruisen.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair