Acteur lachte zich rot om X-Men twist in 'WandaVision'

Acteur lachte zich rot om X-Men twist in 'WandaVision'

Peter Maximoff a.k.a. Quicksilver bleek niemand minder dan Ralph Bohner.

In de serie WandaVision die eerder dit jaar op Disney+ verscheen zagen we opeens een bekend personage uit de X-Men films van 20th Century Fox. Het was Evan Peters die na zijn aandeel in de X-Men films Days of Future Past, Apocalypse en Dark Phoenix weer te zien was als "Peter Maximoff a.k.a. Quicksilver".

"Ik wist niet dat zijn achternaam Bohner was. Er zit in de serie een scène waar ik boven in mijn mancave ben en ik alles aan Monica Rambeau uitleg... Ze kijkt naar de foto van het hoofd, en ze zegt 'Ralph Bohner!' En ik had zoiets van 'Bohner?!'," legde de acteur uit in een video op TikTok.

"Ik begon hysterisch te lachen omdat ik geen idee had dat mijn achternaam Bohner was. Ik wist vanaf het begin dat hij Ralph was, en dat hij gecontroleerd werd door de heks," voegde acteur toe.

@valeria.ped

"Controlled by the witch " 😂😂#EVANPETERS #greenscreen #ahs #murderhouse #wandavision #pietro#marvel#tate

♬ original sound - Valeria👒🤎👽🍪💐✨🧚🏻‍♀️

X-Men in het Marvel Cinematic Universe
De twist met Quicksilver in WandaVision was niets anders dan een duidelijk hint dat Marvel Studios zeker aan de slag gaat met de X-Men personages en dat ze nu beschikken over de figuren uit de X-Men films uit de vele films van 20th Century Fox.

Met het Multiversum dat opengetrokken wordt in komende films en series zou het zomaar kunnen dat er bepaalde personages uit de X-Men films van 20th Century Fox echt te zien zullen zijn. Sowieso zal Deadpool 3 onderdeel uit gaan maken van het MCU.

NieuwsFilm

meest populair