Gooit Marvel nu snel trailer 'Eternals' online na Oscarwinst regisseuse Chloé Zhao?

Gooit Marvel nu snel trailer 'Eternals' online na Oscarwinst regisseuse Chloé Zhao?

Een ideaal moment om de promotiecampagne voor de superheldenfilm te lanceren.

Chloé Zhao won vannacht als tweede vrouw ooit de Oscar voor beste regie voor haar - eveneens prijswinnende - film Nomadland. Fans verwachten nu dat het niet lang meer zal duren voordat Marvel de eerste trailer voor haar superheldenfilm Eternals.

Geheel in lijn der verwachtingen, ging de Chinees-Amerikaanse regisseuse Chloé Zhao. Marvel laat zo'n kans natuurlijk niet aan zich voorbijgaan en zal haar Oscarwinst gegarandeerd flink aanhalen en benadrukken in de promotiecampagne van de film.

Nu de aandacht voor Zhao op een hoogtepunt is, is het een ideaal moment om een trailer te lanceren met daarin de tekst "Van Oscarwinnaar Chloé Zhao".

En Marvel heeft ongetwijfeld al een trailer klaarliggen voor de film, daar deze door de coronapandemie is uitgesteld. Ook schijnt het zo te zijn dat de Marvel-producenten een hoop vertrouwen hebben in Eternals en dat de prent is geproduceerd als potentiële Oscarkanshebber.

In Eternals zijn onder meer Angelina Jolie (Thena), Richard Madden (Ikaris), Kumail Nanjiani (Kingo), Lauren Ridloff (Makkari), Brian Tyree Henry (Phastos), Salma Hayek (Ajak), Lia McHugh (Sprite) en Ma Dong-seok (Gilgamesh) te bewonderen. Zij vormen een nieuwe generatie Marvel-helden.

Eternals is vanaf november in de bioscopen te zien.

NieuwsFilm

meest populair