Spider-Man wordt veel groter onderdeel van het Marvel Cinematic Universe

Spider-Man wordt veel groter onderdeel van het Marvel Cinematic Universe

Daar opent de deal tussen Disney en Sony de deuren naar.

Het contract van acteur Tom Holland als Spider-Man komt tot een einde met Spider-Man: No Way Home. Maar de acteur liet al weten dat hij het ziet zitten om daarna door te gaan, zolang Marvel dat ook wil.

In het verleden leek het er al even op dat Sony de acteur en zijn personage niet meer terug wilde laten keren naar het Marvel Cinematic Universe. Maar daarna sloten Disney en Sony een nieuwe deal en was alles weer goed.

Vaker terugkeren
Nu meldt Mikey Sutton dat die deal sowieso blijft bestaan de komende tijd. Volgens hem opent de deal die Disney en Sony recent sloten, waarbij Spider-Man films na verloop van tijd toegevoegd kunnen worden aan de catalogus van Disney+, die mogelijkheid.

Hij stelt dat Marvel Studios nu zelfs de kans heeft om live-action series te maken die zich afspelen in (of rond) het pider-Verse. Ook zou Tom Holland vaker terug kunnen keren in de franchise, in andere films dan alleen de projecten rond Spidey.

Sutton stelt op basis van zijn anonieme bronnen bovendien dat Sony ook toegang zou bieden tot andere Spider-Man personages. Mogelijk dat Marvel Studios dus helemaal los kan!

NieuwsFilm

meest populair