Amazon Prime Video voegde deze week 9 films nieuw toe

Amazon Prime Video voegde deze week 9 films nieuw toe

Het was weer een lekkere week!

Het was weer een prima week op Amazon Prime Video. Vandaag zetten we alle nieuwe films die zijn toegevoegd aan de database voor je op een rij. Ben je benieuwd welke films je in mei kan verwachten op Prime Video? Check dan hier onze maandpreview.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane
De op de planeet Krypton geboren Kal-El wordt op jonge leeftijd door zijn biologische ouders naar de aarde gestuurd. Op de aarde wordt Kal-El geadopteerd door Jonathan en Martha Kent en neemt daarbij een nieuwe naam aan, Clark Kent. Naarmate Clark ouder wordt, komt hij tot de ontdekking dat hij superkrachten heeft. Wanneer de aarde vervolgens bedreigd wordt door een buitenaards ras, wat later zijn eigen ras blijkt te zijn, besluit Clark om zijn superkrachten te gebruiken om de aarde te beschermen. Om zichzelf en zijn omgeving te beschermen doet hij dit onder een nieuwe identiteit genaamd Superman

Hit by Lightning (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ricky Blitt | Cast: Stephanie Szostak, Jon Cryer, Will Sasso, Jed Rees
Ricky Miller is een alleenstaande man die werkt als manager bij een fast food restaurant. Er komt een vrouw op zijn pad van wie hij helemaal hotel de botel is. Hij is tot over zijn oren verliefd. Ricky is een goedzak die nog geen mug zal doodslaan. Maar liefde maakt blind. Hij besluit dan ook ja te zeggen als de vrouw hem vraagt haar echtgenoot te vermoorden.

The Marksman (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Robert Lorenz | Cast: Harry Maldonado, Teresa Ruiz, Alfredo Quiroz, Sean A. Rosales
Jim (Liam Neeson) is een geharde rancher die in een grensplaatsje in Arizona een jochie helpt om uit handen te blijven van een Mexicaans drugskartel. Wat de criminelen niet weten, is dat Neesons personage vroeger een scherpschutter was in de marine. Je kunt hierdoor wel raden dat dit tot de nodige doden zal leiden.

Spirits in the Forest (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anton Corbijn, Pasqual Gutierrez, Pasqual Gutierrez | Cast: Depeche Mode, Martin Gore, Andrew Fletcher, David Gahan
Een blik op de laatste momenten van Depeche Mode tijdens hun Global Spirit Tour in 2017. In de documentairefilm delen fans intieme momenten en verhalen die ze met de band hebben gehad.

The Shawshank Redemption (1994)
Bekijk de afbeeldingRegie: Frank Darabont | Cast: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler
Het is 1947. Andy Dufresne houdt vol dat hij onschuldig is aan de moord op zijn vrouw en diens minnaar, maar krijgt wel twee maal levenslang in de strenge gevangenis Shawshank. Hij sluit vriendschap met een zwarte gevangene die spullen kan regelen, maar er zijn twee dingen die hem echt op de been houden: hoop en een poster van Rita Hayworth

Vincent N Roxxy (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Michael Schultz | Cast: Emile Hirsch, Zoë Kravitz, Zoey Deutch, Emory Cohen
Een eenling en een rebellerende punker worden verliefd op elkaar, als ze noodgedwongen op de vlucht moeten slaan, omringd door geweld.

The Amazing Transparent Man (1960)
Bekijk de afbeeldingRegie: Edgar G. Ulmer | Cast: Marguerite Chapman, Douglas Kennedy, James Griffith, Ivan Triesault
Een gestoorde wetenschapper ontwikkelt een manier om onzichtbaar te worden. Die formule wil hij gebruiken om een eigen leger van onzichtbare mensen te bouwen.

Baltic Tribes (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Lauris Abele, Raitis Abele | Cast: Kaspars Anins, Kristaps Bedritis, Lauma Balode, Carl Biorsmark
Het zijn religieuze rituelen, magisch en echt, de strijd om de zielen, gevechten van kruisvaarders, onze voorouders die vurige gevechten leveren over het laatste vrije land. Wie waren de laatste heidenen van Europa en wat geloofden ze?

The Intern (2015)
Bekijk de afbeeldingCast: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo, Anders Holm
Ben Whittaker is een 70-jarige weduwnaar die erachter komt dat het leven van een pensionaris lang niet zo leuk is als hij vooraf had gedacht. Ben ziet een kans om weer aan het werk te gaan en gaat stage lopen bij een modewebsite die onder leiding staat van Jules Ostin.

NieuwsFilm

meest populair