Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 4 films nieuw toe afgelopen week

Check hier alle nieuwe releases op Disney+.

Er verschenen vier nieuwe films op Disney+. We zetten ze zoals je van ons gewend bent allemaal op een rij. Laten we er maar meteen in duiken!

Morgan (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Luke Scott | Cast: Kate Mara, Anya Taylor-Joy, Rose Leslie, Yare Michael Jegbefume
Het verhaal volgt een bedrijfsadviseuse die zich moet melden bij een afgelegen laboratorium. Hier bevindt zich een kunstmatig wezen en het is aan haar om te bepalen of deze moet worden vernietigd.

Dodgeball: A True Underdog Story (2004)
Bekijk de afbeeldingRegie: Rawson Marshall Thurber | Cast: Vince Vaughn, Christine Taylor, Ben Stiller, Rip Torn
Peter La Fleur heeft een sportschool, maar hij zit in de financiële problemen. White Goodman wil graag z'n sportschool overnemen, maar Peter voelt daar niets voor. Hij heeft nog een maand de tijd om 50.000 dollar bij elkaar te schrapen. Het lijkt een onmogelijke opgave, totdat hij z'n oog laat vallen op een trefbal competitie.

The Savages (2007)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tamara Jenkins | Cast: Laura Linney, Philip Seymour Hoffman, Philip Bosco, Peter Friedman
Een zus en een broer beginnen de implicaties van het familieleven te onderzien, als ze de zorg voor hun zieke vader op zich nemen.

Foeksia de miniheks (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Rachelle Verdel, Porgy Franssen, Annet Malherbe, Marcel Hensema
Foeksia is een miniheksje dat wordt opgevoed door de tovenaar Kwark. Als ze later groot is wil ze net zo goed leren toveren als haar vader en is daarom ook heel blij als ze nar de Heksenschool in het grote Heksenbos mag. Daar leert ze wind maken en speelt ze met wolken. Maar als Foeksia in het bos het jongetje Tommie ontmoet en hem volgt naar de mensenstad ontdekt ze iets vreselijks. Tommies oom Rogier wil het Heksenbos platgooien en er een snelweg aanleggen, er nog maar één ding op. Ze zal samen met Tommie het Heksenbos moeten redden.

NieuwsFilm

meest populair