Fans speculeren erop los: Is Emilia Clarke Spider-Woman in het MCU?

Fans speculeren erop los: Is Emilia Clarke Spider-Woman in het MCU?

Dat zou pas interessant kunnen zijn!

Eerder deze week werd aangekondigd dat actrice Emilia Clarke haar Marvel-debuut maakt in de televisieserie Secret Invasion. Heel wat fans hopen nu dat Clarke getekend heeft voor de rol van Jessica Drew.

Op dit moment is het nog onduidelijk welke rol Clarke precies krijgt in de Marvel-serie. Maar het is makkelijk je voor te stellen dat ze de Jessica Drew-versie van Spider-Woman speelt. Fans zien het in elk geval helemaal zitten en wijzen op Twitter op de gelijkenissen.

Spider-Woman
Dat Clarke gecast is in Secret Invasion kan er wat fans betreft alleen maar op wijzen dat ze een grotere rol krijgt in de Marvel-franchise. Eerder was ze jarenlang een van de hoofdrolspeelsters in Game of Thrones.



De vraag is of Clarke inderdaad de rol van Spider-Woman zou kunnen spelen. De rechten op dat personage verkeren namelijk in handen van Sony Pictures, dat een eigen filmuniversum bouwt met zijn Spider-Man personages.

Vorig jaar waren er wel geruchten dat Marvel-baas Kevin Feige heel graag een Spider-Woman-film wilde ontwikkelen, een beetje zoals men dat ook doet met Tom Hollands Spider-Man. Tegelijk schijnt Olivia Wilde een project rond Spider-Woman te maken voor Sony. De toekomst zal het leren.

NieuwsFilm

meest populair