Marvel-acteur Tom Hiddleston over de dood van Loki

Marvel-acteur Tom Hiddleston over de dood van Loki

Marvel-acteur geeft tekst en uitleg.

Over een paar maanden keert Loki terug in het Marvel Cinematic Universe. Na zijn dood in Avengers: Infinity War en de ontspanning van de iets jongere Loki in Avengers: Endgame zien we een nieuw avontuur in de soloserie Loki van Disney+.

De fans van Loki en het MCU schrokken wel even toen Thanos in Infinity War een einde maakte aan het leven van de God of Mischief. Velen dachten dat het weer een van Loki's misleidingen was. Toch werd bevestigd dat Loki echt dood is. Met de introductie van de tijdslijnen in Endgame ging zijn leven toch gewoon door, zei het in een alternatieve toekomst.

Tom Hiddleston over Loki
Via Digital Spy wordt duidelijk hoe Tom Hiddleston achter de dood van Loki kwam. "Het was de allereerste scène die de Russo's hadden bedacht," zei Hiddleston. "Ze vertelden me er persoonlijk over toen ik Kevin Feige ontmoette. Hij liep me door de losse schets van het verhaal voor Thor: Ragnarok. Dit was in mei 2016."

"Dus ik wist het al voordat ik met Ragnarok begon. Toen het zover was. Ik ging naar Atlanta, en er hing zo'n genereuze sfeer op de set. Sommige mensen ken ik al sinds het begin," aldus de Loki-acteur.

Hiddleston wist dus al twee jaar dat zijn personage zou gaan sterven in Infinity War. Wat er na Endgame met Loki gebeurt staat centraal in de Marvel-serie Loki, te zien vanaf 11 juni.



NieuwsFilm

meest populair