Tom Hiddleston over de vele James Bond-geruchten

Tom Hiddleston over de vele James Bond-geruchten

Volgt hij Daniel Craig op?

Hoewel we nog altijd wachten op No Time to Die, voordat er iemand gevonden kan worden om Daniel Craig op te volgen als James Bond, gaan er al jaren geruchten over een mogelijke opvolger.

Een van de namen die we opvallend vaak horen is die van Tom Hiddleston. De acteur sprak met Empire Magazine en is zich heel bewust van de speculatie die hem omringd.

Heel veel speculatie
"Wat kan ik zeggen dat je niet al weet?" begon Hiddleston. "Het is op zichzelf interessant dat ik opeens heel bewust ben van wat ik zeg, vind je niet? Want wat ik zeg wordt het verhaal. Niet voor jou, maar voor de buitenwereld. Wat ik zeg, ben ik inmiddels wel achter, zorgt vaak voor meer vragen."

Gek is dat niet: de Bond-franchise bestaat al decennia en is met No Time to Die toe aan zijn vijfentwintigste film. Een indrukwekkend aantal, waarvan Daniel Craig maar liefst vijf keer de hoofdrol had. Maar hij neemt afscheid en moet vervangen worden.

De Britse bookmakers zetten op dit moment vooral in op acteur Regé-Jean Page, die al vaker heeft gereageerd op de vele geruchten. Hij blijft het opvallend vinden dat elke Britse acteur die beroemd is, meteen met de rol in verband gebracht wordt.

NieuwsFilm

meest populair