De nieuwe Captain America begaat een gigantische fout en meer in 'The Falcon and the Winter Soldier'

De nieuwe Captain America begaat een gigantische fout en meer in 'The Falcon and the Winter Soldier'

De Marvel-serie The Falcon and the Winter Soldier gaat nu al richting zijn eindspel.

We gaan langzaam richting het einde van de serie The Falcon and the Winter Soldier. Aflevering 4, The Whole World is Watching, onthulde een behoorlijk grote schok rond de nieuwe Captain America. Maar er is meer.

Vanaf hier bevat dit bericht SPOILERS voor de nieuwste aflevering.

The Whole World is Watching eindigde met een grote schok rond Captain America. Maar laten we eerst kijken naar de andere ontwikkelingen van deze nieuwe aflevering.

Bucky in Wakanda: Allereerst zien we dat Bucky een duidelijke voorgeschiedenis heeft met Ayo, het lid van de Dora Milaje dat aan het einde van de vorige aflevering ten tonele verscheen. Zij waarschuwt hem: het is tijd dat ze Zemo aan Wakanda overhandigen, zodat die kan boeten voor zijn aanslag op koning T'Chaka.

Karli Morgenthau: De beste dame krijgt deze aflevering een iets duidelijker achtergrondverhaal. Ze neemt het vooral op voor slachtoffers van de Blip, die nog altijd niet goed geaard zijn na hun plotselinge terugkeer op Aarde na vijf jaar afwezigheid. Dat regeringen hen niet goed helpen is haar motivatie. Om dat te bereiken is het blijkbaar zinvol om mensen te doden?

John Walker wil supersoldaat worden: De nieuwe Captain America gaat achter Karli en Zemo aan. Zemo slaagt erin bijna alle buisjes met supersoldier-serum van Karli te vernietigen, op eentje na. Dat buisje wordt opgepikt door John Walker, die er duidelijk naar verlangt superkrachten te krijgen.

Lemar bijna dood: Karli weet uiteindelijk te ontkomen en ontvoert samen met haar Flag-smasher Lemar, de beste vriend en hulp van John Walker. Op die manier loopt Cap in de val, en moet hij vechten met meerdere Flag-smashers.

Cap draait door: Uiteindelijk komt Lemar bij de gevechten om het leven en is het Cap die helemaal doordraait. Hij slaat, midden op straat, een van de Flag-smashers dood met het schild dat ooit aan Steve Rogers toebehoorde. Extra moeilijk is het feit dat heel wat mensen dit moment zien en ook vastleggen. Ai.

NieuwsFilm

meest populair