Moordmachines op ramvolle poster 'Mortal Kombat'

Moordmachines op ramvolle poster 'Mortal Kombat'

De vechtfilm komt er deze maand aan.

Het lijkt er dan toch eindelijk goed uit te gaan zien voor de bioscopen. De kans dat we eind deze maand weer naar de bioscoop mogen van het OMT groeit met de dag. Van een enorme piek in coronabesmettingen is namelijk geen sprake, dus we kunnen komende zomer weer een beetje normaal gaan doen.

En daar horen uiteraard geopende bioscopen bij, die dan een stortlading aan vertraagde blockbusters mogen gaan vertonen. Een van de eerste films die je dan waarschijnlijk kunt zien is de gameverfilming Mortal Kombat die vol zit met uiteenlopende personages.

Ramvolle IMAX-poster voor Mortal Kombat
Mortal Kombat van debuterend regisseur Simon McQuoid wordt als bekend bikkelhard en niet alle personages gaan het einde halen, en dat is maar goed ook. De fans van de franchise kijken waarschijnlijk uit naar de nodige 'Finish Him'-momenten die eindigen in de bekende Fatalities.

Hieronder zie je een poster voor de IMAX-release en naast de vele personages zie je ook de kop "Get Over Here!" Een Nederlandse datum heeft de film nog niet, maar als de bioscopen opengaan dan volgt die waarschijnlijk snel.


Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair