Jason Momoa als het monster Flip op eerste foto's Netflix-film 'Slumberland'

Jason Momoa als het monster Flip op eerste foto's Netflix-film 'Slumberland'

De Aquaman-ster in actie voor Netflix.

Netflix richt zijn pijlen nog altijd vooral op uiteenlopende tv-series, maar tussendoor is er ook zeker ruimte voor films. Een van de grote titels voor 2022 wordt gebaseerd op het bekende verhaal Little Nemo in Slumberland.

Nu heeft Netflix twee eerste foto's van achter de schermen onthuld en daarop zijn de hoofdrolspelers te zien. De eerste is Aquaman en Game of Thrones-ster Jason Momoa en de ander heet Marlow Barkley.

Netflix-avonturenfilm met Jason Momoa
In de film zal Momoa te zien zijn als een monster met hoorns en hij heet Flip. Flip is een bijna 3 meter en een wezen dat half mens en half beest is, met een ruige vacht en lange gebogen slagtanden.

"Nee, je droomt niet - dat is Jason Momoa met een volledige set hoorns. Hier is een kijkje achter de schermen bij Slumberland, een nieuw avonturenfilm over een excentrieke outlaw die een jonge held door een geheime droomwereld leidt. Op Netflix in 2022," staat er bij onderstaande Twitter-post.

De regie ligt in handen van Francis Lawrence, die je kent van titels als Constantine, enkele Hunger Games-films en Red Sparrow.



NieuwsFilm

meest populair