Gerucht: Ryan Reynolds brengt de X-Force naar het MCU

Gerucht: Ryan Reynolds brengt de X-Force naar het MCU

De superhelden zouden via zijn Deadpool-film debuteren.

In Deadpool 2 debuteerde de X-Force. Althans, iets dat daarop moet lijken. Het was lang de bedoeling van filmstudio 20th Century Fox om een complete film te maken rond de X-Force, waarin onder meer Cable en Deadpool een rol zouden hebben.

Het project had meerdere regisseurs, maar eindigde uiteindelijk in de prullenmand omdat Disney eigenaar werd van Fox. Hoe het ook zij, de mutanten van Fox komen voor een deel naar Marvel Studios en mogelijk ook naar het Marvel Cinematic Universe.

X-Force ook?
Deadpool zal mogelijk de eerste mutant zijn die zijn debuut maakt in het Marvel Cinematic Universe. Zo ziet het er nu in elk geval naar uit. Maar volgens lekker Daniel Richtman, die soms betrouwbaar blijkt te zijn en soms ook niet, wil acteur Ryan Reynolds het liefst de hele X-Force naar het MCU brengen.

Het is een plotontwikkeling die ook best plaats zou kunnen vinden, als de geplande derde film rond Deadpool tenminste voortborduurt op ontwikkelingen uit de tweede film.

In dat opzicht kan het gerucht vanuit Richtman dit keer wellicht een kern van waarheid hebben. Vooral nu Wade Wilson zijn debuut gaat maken in het MCU.

NieuwsFilm

meest populair