'The Flash' had altijd een rol voor Cyborg

'The Flash' had altijd een rol voor Cyborg

Maar Ray Fisher zal er niet in spelen.

Volgens acteur Ray Fisher was het altijd de bedoeling dat zijn personage, Cyborg, een rol zou hebben in The Flash. Al sinds 2014 weten we officieel dat er aan een film rond The Flash gewerkt wordt.

In eerste instantie hoopte Warner Bros. de film nog in 2018 uit te brengen, maar inmiddels wordt er gekeken naar een release in 2022. Regisseur Andy Muschietti brengt ons die film, maar heeft ook te maken met heel wat strubbelingen.

Wel of geen Cyborg
De vraag is vooral welke rol Cyborg in de film moet krijgen. Acteur Fisher kreeg te horen dat hij er niet in zou spelen, nadat hij forse kritiek op filmstudio Warner Bros. had. Tijdens een podcast vertelde hij dat het wel de bedoeling was dat hij erin te zien zou zijn.

"Voor zover ik weet, is er nooit een versie van The Flash geweest, waar Cyborg niet in zou zitten," aldus de acteur. Volgens hem had Rick Famuyiwa, als een van de oorspronkelijk beoogde regisseurs, "vooral een specifiek perspectief om Cyborg echt te verkennen en grondvesten te leggen voor een solofilm. Niet alleen als het aankomt op actie, maar vooral omdat zijn films heel wat hart en heel wat betekenis hebben."

Fisher had wel goede gesprekken met Andy Muschietti. "Ik kan je wel zeggen dat ik goede gesprekken heb gehad met Andy Muschietti. Het script zoals het ervoor lag, en de zaken waar we het op dat moment over hebben gehad, leken echt geweldig. Ik wens hen al het goede."

NieuwsFilm

meest populair