Stemacteur ziet terugkeer voor 'Ghost of Tsushima' helemaal zitten

Stemacteur ziet terugkeer voor 'Ghost of Tsushima' helemaal zitten

Hij wil zelfs wel z'n billen laten zien als het moet.

Er komt een film gebaseerd op de game Ghost of Tsushima. De film wordt geregisseerd door Chad Stahelski, die ooit begon als stuntman en onder meer achter de camera van John Wick stond.

Wat sommige fans betreft, zou stemacteur Daisuke Tsuji terug moeten keren als de protagonist van de film. Tsuji verzorgde de facial capture en het stemwerk van hoofdpersoon Jin Sakai. Hij blijkt wel terug te willen keren en is zelfs bereid om naakt te gaan als dat nodig is.

Ghost of Tsushima
Dat de acteur zo specifiek is over zijn billen tonen, heeft een reden. In de game kan je Jin een hot spring in laten gaan, waarvoor hij al z'n kleren uit doet en je z'n billen te zien krijgt. En dat vindt Tsuji dus ook prima als het nodig is:



De film zal zich net als de game afspelen in het jaar 1274 op het eiland Tsushima. Legers van de Mongolen vallen het eiland binnen, en verslaan vrijwel alle samoerai die op het eiland zijn.

Een van de laatst overgebleven samoerai is Jim Sakai, die om te winnen zijn training en erecode als samoerai moet vergeten om te kunnen winnen. Hij moet de weg van de Ghost kiezen.

NieuwsFilm

meest populair