Morgen start het Kaboom Animation Festival 2021 met 333 animatiefilms

Morgen start het Kaboom Animation Festival 2021 met 333 animatiefilms

Kijk naar ruim 300 animatiefilms uit 53 landen.

Vanaf morgen 31 maart tot en met 5 april kun tijdens het Kaboom Animation Festival 2021 meer dan 300 (!) animatiefilms uit 53 verschillende landen bekijken. Hieronder voor de liefhebbers de details over het online event.

Kaboom Animation Festival, sinds 2019 opvolger en liefdeskind van het Amsterdamse KLIK en Utrechtse Holland Animation Film Festival, presenteert de nieuwste en beste (inter)nationale animatieproducties. Het thema is 'Big Bang' en je kunt kijken naar 333 animatiefilms.

Kaboom Animation Festival 2021: vanaf morgen!
In themaprogramma Big Bang draaien animaties over dinosaurussen en oermensen, klunzige goden en duveltjes uit een doosje naast films over sociale thema's. Hoogtepunten bij de vijftien featurefilms zijn de anime On-Gaku (Our Sound) van Kenji Iwaisawa over drie buitenbeentjes die een band beginnen en publieksfavoriet Mosley van Kirby Atkins.



Naast de vele animatiefilms kun je ook live gesprekken met filmmakers volgen en zo zijn er vast meer extra's. Je kunt het Kaboom Animation Festival 2021 bekijken op kaboomfestival.nl en er zijn al tickets vanaf 3,99 euro. Voor slechts 14,99 euro kun je alle animatiefilms kijken.

NieuwsFilm

meest populair