'Mission: Impossible'-regisseur plaatst toffe throwback-foto

'Mission: Impossible'-regisseur plaatst toffe throwback-foto

Hij laat Simon Pegg bij z'n onderwatertraining zien.

Regisseur Christopher McQuarrie is op dit moment bezig met het regisseren van Mission: Impossible 7. Daarna gaat hij samen met Tom Cruise aan de slag met Mission: Impossible 8.

De twee films vormen McQuarrie's derde en vierde films en daarmee is hij de enige regisseur die meerdere avonturen van Ethan Hunt en de IMF mocht maken. Op 28 maart deelde hij een tof beeld van de film.

Terugblik op Fallout
Op zijn Instagram-account deelde Christopher McQuarrie een foto van de set van Mission: Impossible - Fallout. Op het beeld zien we acteur Simon Pegg die zich, zoals hij zelf laat weten in een reactie op de post, voorbereidt op het onderwaterwerk in de film.



Simon Pegg maakt al sinds Mission: Impossible 3 verscheen onderdeel uit van de Mission: Impossible-franchise. Hij heeft Tom Cruise dan ook heel wat gave stunts zien uitvoeren, iets waar Pegg recent nog over vertelde.

"Als je de film kijkt en hem die stunts ziet doen, zit je echt op je nagels te bijten en voel je ook echt wat gevaar, omdat je weet dat hij het is," vertelde Pegg. "Maar je weet dat hij overleefd heeft, omdat hij die ochtend bij Goodmorning America te zien was en wat persrondjes gemaakt heeft. Maar als wij het zien, dan weten we niet of hij het overleeft."

NieuwsFilm

meest populair